A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії Новоборисівської сільської ради

Дата: 19.01.2023 11:52
Кількість переглядів: 123

18 січня 2023 року відбулося засідання сесії за головуванням сільського голови Інни Олександрівни Татарли, на якому було прийнято наступні рішення:

1. Про внесення змін до структури Відділу освіти, культури, спорту та туризму та Новоборисівського будинку культури. Було введено додаткові посади: спортивного інструктора та художнього керівника інструментального ансамблю, що дасть змогу мешканцям громади отримувати більш якісні послуги у сфері освіти, культури та спорту.

2. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2023-2024 роки. Програма передбачає підтримку громадян через систему пільгового довготермінового кредитування індивідуального житлового будівництва, ремонту (реконструкції) та придбання житла шляхом виділення щорічно коштів із сільського бюджету. Надання та повернення коштів за цільовою програмою «Власний дім» здійснює комунальне підприємство «Одеський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».

3. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин Новоборисівської сільської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням № 642 – VIІI від 25 березня 2022 року.

4. Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 698-VIІІ від 16 грудня 2022 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2023 рік».

5. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.

6. Про організаційні заходи щодо підготовки документів (лотів) до продажу на земельних торгах права оренди на земельні ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення.

Обговорювались також інші важливі питання.

Нет описания фото.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь