A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Опорний заклад загальної середньої освіти села Новоборисівка

Засідання атестаційної комісії

30 березня у Новоборисівському ОЗЗСО пройшло засідання атестаційної комісії. Вчителі, яким випала черга підтверджувати або підвищувати свою кваліфікаційну категорію, презентували досвід своєї роботи за останні 5 років. Не зважаючи на всі перешкоди та виклики, які постали перед школою останні роки, наші педагоги не зупинялися у розвитку, навпаки, опанували величезну кількість нових форм та методів навчання, онлайн-платформ та програм, пройшли курси, вебінари, конференції для того, щоб вдосконалити свої педагогічні навички та зробити уроки цікавішими та якіснішими. Атестація пройшла успішно! На черзі рішення атестаційної комісії громади. Бажаємо нашим колегам успіху!

12:05 31.03.2023

Бінарний тиждень біології, екології та основ здоров'я

Минулий навчальний тиждень видався дуже активним і насиченим цікавими подіями та заходами! З понеділка розпочався бінарний тиждень біології, екології та основ здоров'я. Вчителі Оржеховська Світлана Вікторівна та Царенко Олена Володимирівна з натхненням підійшли до його організації: було проведено парад чистоти навколо школи, анкетування "Ти і твоє здоров'я", діти долучилися до створення колажу "Ми обираємо здоровий спосіб життя" та конференції, присвяченій Міжнародному дню води. Окрім того, вони розгадували цікаві ребуси, слухали звуки живої природи та робили веселі руханки у сховищі під час повітряної тривоги. У вівторок наші старшокласники мали змогу долучитися до акції "Посади дерево" разом із учителем праці Барановським Юрієм Сергійовичем та застосувати на практиці основні принципи екологічного виховання.

08:29 27.03.2023

Допомога захисникам

Наші захисники потребують моральної підтримки, доброго слова, теплоти сердець українців. Бійцям украй важливо знати, що про них пам’ятають і на них чекають. Тому, у Новоборисівському ОЗЗСО було проведено акцію «Малюнки та смаколики для ЗСУ».

15:43 15.03.2023

З Днем українського добровольця!

Відданість. Рішучість. І щире прагнення захищати Батьківщину. Щодня. Щосекунди. Українці демонструють всьому світу, що означає - бути добровольцем.

15:42 15.03.2023

«Педагогічний калейдоскоп»

А ось у школі, незважаючи на дистанційне навчання, завирувало життя, адже вчителі , що атестуються, презентували практичний семінар «Педагогічний калейдоскоп». Дотримуючись засад демократичної школи, запросили представників влади громади, ЦПРПП , відділу освіти, директорів закладів освіти громади, батьківського комітету , депутатського корпусу та, звичайно ж, самих здобувачів освіти.

15:41 15.03.2023

Краса навколо!

Прекрасне знаходиться навколо нас, потрібно лише навчитися його помічати! Естетичне виховання важко переоцінити, адже краса плекає душу, підіймає рівень культури та створює гарний смак. Сьогодні кожен в нашій школі мав можливість помилуватися різнобарв'ям осінніх квітів на виставці букетів "Краса навколо". Намагалися зробити цей день різнокольоровим та духмяним учні та класні керівники 1-6 класів. І їм це вдалося! Пахощі розносилися по всьому поверху, а на обличчях розквітали посмішки, такі ж гарні, як і квітки у букетах!

14:49 24.09.2021

Суботник!

Гарно потрудилися учні та вчителі нашої школи на суботнику! Ще й деякі батьки долучилися! Як же приємно бачити ошатні ділянки з квітами та чисто підмечені доріжки! І хоча роботи по благоустрою величезної пришкільної території ще багато, та основну її частину вже зроблено! Дякуємо всім, хто доклав зусиль для того, щоб наша школа була гарною та квітучою!

11:38 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь