A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Успішне працевлаштування

Одна з історій успішного працевлаштування, де кар’єрні радники Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  продовжують підбирати вакансії безробітним, а роботодавцям – потрібних спеціалістів. 

09:47 22.06.2021

Робоча зустріч

15 червня 2021 року Великомихайлівською районною філією Одеського обласного центру зайнятості вкотре була організована  та здійснена зустріч з головою Новоборисівської ОТГ.

16:57 15.06.2021

Приклад успішного працевлаштування

Прикладом успішного працевлаштування, що є результатом об’єднання зусиль - власних та служби зайнятості, може похвалитися колишня безробітна із села Новоборисівка Лілія Капраш. Нещодавно закінчила Одеський ДЗПНПУ ім. К.Д. Ушинського та здобула педагогічну освіту. Свою трудову діяльність реалізовувала вихователем дошкільного навчального закладу , а останні три роки працювала бухгалтером на ПРАТ "Весело - Кутський комбінат хлібопродуктів" та після звільнення їй довелося звернутися за допомогою в пошуках роботи до Великомихайлівської районної філії ООЦЗ.

08:33 15.06.2021

Успішна справа!

          Все більше сучасних жінок мріє відкрити власну справу та стати успішною бізнес-леді, однак вагається і не знає з чого почати, тому в цьому випадку на допомогу приходе служба зайнятості.

10:41 14.06.2021

Громадські роботи

 Великомихайлівською районною філією Одеського обласного центру зайнятості продовжуються співпраця з громадами задля забезпечення тимчасовою зайнятістю безробітних на громадських роботах. Адже в умовах сьогодення участь в таких роботах, насамперед, є важливою й корисною, бо дозволяє зберегти або відновити мотивацію до праці, забезпечує трудову адаптацію безробітних та є джерелом доходу у скрутний період. Крім того, ці роботи мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам певної територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку.

09:14 11.06.2021

Тимчасова зайнятість

Один з видів тимчасової зайнятості безробітних є організація та проведення тимчасових робіт. Такі роботи в умовах сьогодення є ефективним методом психологічної і матеріальної підтримки безробітних.

09:23 10.06.2021

ТЕРМІНОВО !!!

База відпочинку «Солнечный позитив» смт. Затока, Білгород-Дністровського району запрошує на роботу:

08:46 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь