Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Одеський обласний центр зайнятості інформує:

Дата: 12.03.2020 16:44
Кількість переглядів: 375

5 кроків назустріч роботі

1. Часто ми втрачаємо масу можливостей, спираючись на суб'єктивне, надто критичне ставлення до себе. Міняйте підхід! Оптимізм, наполегливість і щире бажання працювати і заробляти - вагомі чинники в цій справі.

2. Визначте свої можливості і розгляньте всі варіанти зайнятості, де ви зможете успішно застосовувати свої знання і навички.

3.Створіть грамотне резюме. Якщо ви ніколи його не складали, допоможе Освітній портал державної служби зайнятості: https://skills.dcz.gov.ua/

4. Використовуйте онлайн сервіси пошуку роботи - це кістяк ринку вакансій, і тут реально знайти хорошу роботу як на постійній, так і тимчасовій основі. Наприклад, вакансії служби зайнятості доступні на сайті: https://ode.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy.

5. Розширте можливості пошуку роботи за допомогою соціальних мереж. У гаджетах можна не тільки розважатися, але і шукати роботу. Для вас Одеський обласний центр зайнятості щодня публікує вакансії у мережі фейсбук та ютуб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь