A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини Новоборисівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Пряма телефонна лінія

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

12:18 26.04.2024

Шануємо пам'ять!

Шануємо пам'ять!

26 квітня 1986 року - цього фатального дня 38 років тому, на Чорнобильській атомній електростанції вибухнув четвертий енергоблок. Декілька сотень працівників та пожежників намагалися загасити пожежу, що не припинялася багато днів. Унаслідок вибуху реактор був повністю зруйнований, а в атмосферу Землі вирвалася хмара радіоактивного пилу. Щоб запобігти подальшим викидам радіоактивних матеріалів, наприкінці 1986 року четвертий реактор накрили спеціальним "саркофагом" і Чорнобильську АЕС знову ввели в експлуатацію. Однак великі пожежі у наступні декілька років спричинили зупинення спочатку другого, а потім і першого реактора. У 2000 році припинив працювати останній, 3-й реактор, і Чорнобильська АЕС повністю зупинилася. У листопаді 2016 року над четвертим енергоблоком ЧАЕС почали встановлювати новий саркофаг, а у 2019 році його було введено в експлуатацію.

11:34 26.04.2024

День пам'яті...

День пам'яті...

Цей дощ - як душ. Цей день такий ласкавий.

08:47 26.04.2024

В Україні запрацювала «Єдина ветеранська лінія»

В Україні запрацювала «Єдина ветеранська лінія»

В Україні запрацювала «Єдина ветеранська лінія» Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їхніх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. Вона є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години за номером телефону 0 800 505 217. Кваліфіковані фахівці у телефонному режимі нададуть консультацію з: – надання пільг; – житлових питань; – грошової допомоги та компенсації; – медичних питань; – юридичної підтримки. За необхідності фахівці зможуть спрямувати звернення до субʼєктів надання ветеранських послуг, зокрема психологічної допомоги тощо. Сервіс запущено командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України.

15:32 25.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь