A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Про запобігання поширенню на території Новоборисівської сільської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19

Дата: 17.03.2020 08:23
Кількість переглядів: 316

 

          УКРАЇНА

Новоборисівська сільська  рада

Великомихайлівського  району  Одеської  області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Новоборисівського сільського голови

 

«12» березня 2020р.                                                                                            № 41

 

 

Про запобігання поширенню на території Новоборисівської сільської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», а також Протоколу від 11.03.2020 №4 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської обласної державної адміністрації, протоколу від 12.03.2020р. №4 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” та з метою запобігання поширенню на території Новоборисівської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19:

  1. Обмежити проведення будь-яких масових заходів на території Новоборисівської сільської ради з 12 березня 2020 року до 03.04.2020 року.
  2. Керівникам організацій, підприємств та установ приватної та комунальної власності, рекомендувати дотримуватися стандартних рекомендацій для профілактики захворювання на коронавірус.
  3. Призупинити роботу спортивних секцій та гуртків з метою недопущення поширення масових спалахів та впровадженням карантину  з 12.03.2020р. по 03.04.2020р. – до покращення епідемічної ситуації щодо захворювань, спричинених вірусом  COVID-19.
  4.  Рекомендовано жителям населених пунктів громади, зокрема особам похилого віку, батькам з малими дітьми та особам, хто відчуває ознаки будь-якого гострого респіраторного захворювання на період поширення гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом, при можливості обмежити відвідування місць масових скупчень людей (богослужінь, магазинів), та обов’язково дотримуватися правил особистої гігієни.
  5. Рекомендувати мешканцям громади обмежити відвідування громадських установ, пошти, сільської ради.
  6. Запровадити посилений протиепідемічний режим: додаткове провітрювання, та вологе прибирання приміщень виконавчого комітету Новоборисівської сільської ради, КП «Мрія - В-Кут», власників торгівельних точок, магазинів, барів тощо із застосуванням деззасобів, дотримання особистої гігієни працівниками та відвідувачами.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Новоборисівський сільський голова                                                    І.О.Татарли


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь