A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги автомобільних перевізників! Обмежено рух великовагового транспорту!

Дата: 15.07.2020 14:38
Кількість переглядів: 270

Відповідно до частини 1 статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 33 Закону України «Про автомобільні дороги», частини 2 статті 29 Закону України «Про дорожній рух», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» (зі змінами), в Одеській області введено обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування загальною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн при високих температурах повітря, вище +28С!

 Причиною таких вимушених заходів є висока температура повітря в літній період, що призводить до нагрівання асфальтобетонного покриття. За даними науковців, при температурі плюс 28 градусів за Цельсієм дорожнє покриття нагрівається до плюс 40-42 градусів. У результаті погіршуються його міцнісні характеристики.

Дотримання цих вимог перевізниками контролюватиметься співробітниками Управління Укртрансбезпеки в Одеській області та Управління патрульної поліції в Одеській області.

Звертаємось до водіїв великовагових транспортних засобів, не нехтуйте вимогами Правил дорожнього руху та запровадженими обмеженнями у русі, адже ваші дії призводять до суттєвих руйнувань дорожнього покриття!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь