Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги автомобільних перевізників! Обмежено рух великовагового транспорту!

Дата: 15.07.2020 14:38
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Відповідно до частини 1 статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 33 Закону України «Про автомобільні дороги», частини 2 статті 29 Закону України «Про дорожній рух», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» (зі змінами), в Одеській області введено обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування загальною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн при високих температурах повітря, вище +28С!

 Причиною таких вимушених заходів є висока температура повітря в літній період, що призводить до нагрівання асфальтобетонного покриття. За даними науковців, при температурі плюс 28 градусів за Цельсієм дорожнє покриття нагрівається до плюс 40-42 градусів. У результаті погіршуються його міцнісні характеристики.

Дотримання цих вимог перевізниками контролюватиметься співробітниками Управління Укртрансбезпеки в Одеській області та Управління патрульної поліції в Одеській області.

Звертаємось до водіїв великовагових транспортних засобів, не нехтуйте вимогами Правил дорожнього руху та запровадженими обмеженнями у русі, адже ваші дії призводять до суттєвих руйнувань дорожнього покриття!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь