A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Літній відпочинок

Дата: 27.08.2020 09:02
Кількість переглядів: 283

В цьому непростому році пандемія коронавірусу внесла свої корективи в літній відпочинок. Але, попри складні обставини, фахівцями Новоборисівської сільської ради спільно з Управлінням соціального захисту населення Великомихайлівської районної державної адміністрації було організовано і проведено відпочинок та оздоровлення дітей в КЗ «Зорька» села Приморського Татарбунарського району. Заїзд проходив   з 5-го по 25 серпня, відпочивали діти з багатодітних сімей,  діти учасників АТО та одна дитина з прийомної сім’ї за кошти місцевого та районного бюджетів.

Протягом 21 дня вихователями  оздоровчого табору були створені всі умови  для  повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей, зміцнення здоров’я дитячого населення.   Школярі святкували День Нептуна, День Державного прапора України, День Незалежності України, грали в цікаві ігри, вечірні дискотеки та інше.   

Від колективу Новоборисівської сільської ради, дітей та батьків висловлюємо щиру подяку всім причетним до організації оздоровлення та перевезення дітей до табору, а саме голові завідуючої ДНЗ «Теремок» Вікторії Юр’євій, медичній сестрі ДНЗ «Теремок» Наталії Ковальчук, головному спеціалісту управління соціального захисту населення Катерині Каротнян, начальнику сектору реагування патрульної поліції № 2  Великомихайлівського ВП Віталію Лишавському та водію шкільного автобуса  Олександру Готко.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь