A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Досягаємо успіху у пошуку роботи за допомогою служби зайнятості

Дата: 21.10.2020 11:26
Кількість переглядів: 217

Сьогодні дуже складно знайти роботу без сторонньої допомоги. На сучасному ринку праці успіху домагаються, як правило, більш активні, практичні та комунікабельні фахівці. Успіх у пошуку  роботи іноді залежить не лише від оперативності знаходження інформації про вільне робоче місце або вакантну посаду, а від здібності шукача роботи довести роботодавцю, що лише він здатний її зайняти.

         Завдяки тісній співпраці  Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  з підприємствами, організаціями та установами  району вирішуються проблеми працевлаштування зареєстрованих безробітних. Фахівці філії активно реагують на потреби ринку праці.       

        Прикладом успішної діяльності, що свідчить про допомогу служби зайнятості у розв’язанні реальних кадрових проблем є відділ освіти, культури та туризму Великомихайлівської селищної ради (ОТГ), відділ освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації, відділ освіти Цебриківської селищної ради (ОТГ) та інші. З початком опалювального сезону  було укомплектовано чимало актуальних вакансій, у тому числі і  понад  25 вакансій «оператора котельні».

       Особливістю роботи  кар’єрних радників з вказаною категорією  є індивідуальний підхід до кожного, з урахуванням не тільки професійного досвіду, освіти, а й психологічного стану, адже ця робота надзвичайно  відповідальна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь