Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Досягаємо успіху у пошуку роботи за допомогою служби зайнятості

Дата: 21.10.2020 11:26
Кількість переглядів: 254

Сьогодні дуже складно знайти роботу без сторонньої допомоги. На сучасному ринку праці успіху домагаються, як правило, більш активні, практичні та комунікабельні фахівці. Успіх у пошуку  роботи іноді залежить не лише від оперативності знаходження інформації про вільне робоче місце або вакантну посаду, а від здібності шукача роботи довести роботодавцю, що лише він здатний її зайняти.

         Завдяки тісній співпраці  Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  з підприємствами, організаціями та установами  району вирішуються проблеми працевлаштування зареєстрованих безробітних. Фахівці філії активно реагують на потреби ринку праці.       

        Прикладом успішної діяльності, що свідчить про допомогу служби зайнятості у розв’язанні реальних кадрових проблем є відділ освіти, культури та туризму Великомихайлівської селищної ради (ОТГ), відділ освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації, відділ освіти Цебриківської селищної ради (ОТГ) та інші. З початком опалювального сезону  було укомплектовано чимало актуальних вакансій, у тому числі і  понад  25 вакансій «оператора котельні».

       Особливістю роботи  кар’єрних радників з вказаною категорією  є індивідуальний підхід до кожного, з урахуванням не тільки професійного досвіду, освіти, а й психологічного стану, адже ця робота надзвичайно  відповідальна.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь