A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 20.11.2020 14:21
Кількість переглядів: 247

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це свято приурочене двом революціям, які відбулися в Україні на початку XXI століття й залишили визначальний і незабутній слід в історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Свято День гідності та свободи має сталу дату відзначання. Щороку це відбувається 21 листопада – в річницю початку Євромайдану. Свято започаткував у 2014 році п’ятий президент України Петро Порошенко указом "Про День гідності і свободи".

Пам’ятну дату запровадили з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження й донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події, які мали місце в Україні на початку XXI століття.

Українці вшановують патріотизм і мужність свої співвітчизників, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.





 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь