Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Підвищення пенсій для військовослужбовців

Дата: 30.08.2021 14:54
Кількість переглядів: 1002

14 липня 2021 року Кабінет Міністрів України №713 прийняв постанову "Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб", відповідно до якої щомісячну доплату у розмірі двох тисяч гривень отримують колишні військовослужбовці, люди начальницького і рядового складу міліції, поліцейські, пенсії яким призначені до першого березня 2018 року.

Зокрема, передбачається, що з 1 липня 2021 року буде встановлена доплата в розмірі 2000 гривень для майже 400 тис. військових пенсіонерів, яким були призначені пенсії до 1 березня 2018 року. Мінімальна пенсійна виплата військовим буде встановлена на рівні 3 854 гривень. Також будуть підвищені й виплати для учасників бойових дій, які втратили працездатність. Понад 40 тис. осіб отримають підвищення майже у 700 гривень.

 

Якщо щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, сум індексації щомісячної доплати, передбаченої пунктом 1 цієї постанови, інших доплат до пенсій, які отримують пенсію, призначену відповідно до Закону, не досягає 3 854 гривень, таким особам встановлюється щомісячна доплата до пенсії в сумі, якої не вистачає до зазначеного розміру, яка враховується під час подальших перерахунків пенсій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь