A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Соціальна робота Новоборисівської сільської ради

Дата: 24.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 550

Протягом  січня-вересня 2021 робота  відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Новоборисівської сільської ради була спрямована на забезпечення потреб соціально вразливих верств населення на території громади.

        Через програмний  комплекс «Соціальна громада» прийнято, оброблено та направлено до Великомихайлівського відділу Управління  соціального захисту  населення    Роздільнянської  РДА  670  заяв від соціально  незахищених  категорій населення.

       На  Департамент соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації  направлені  нагородні  листи та відповідні пакети документів на присвоєння  почесного  звання «Мати – героїня», за звітний  період   п’ять   жінок громади вже отримали  почесне  звання «Мати – героїня».

      Видано 75 посвідчень дітям та батькам з багатодітних родин.

      Проведено  8 засідань Координаційної ради з питань захисту населення, де було  розглянуто  58  заяв від населення та надано матеріальну допомогу на різні потреби (лікування, ліквідацію наслідків пожежі, придбання ліків надання мат. допомоги в зв’язку з скрутним матеріальним становищем, на поховання безробітних працездатного віку та ін.)

      За  кошти  місцевого бюджету в червні місяці оздоровлено 20 дітей пільгової категорії в с. Приморське Одеської області Татарбунарського району, 2 дітей безкоштовно направлено до ДПУ «МДЦ «Артек» м. Київ; 1 дитина  оздоровлена з частковою оплатою(20%) в УДЦ «Молода гвардія» м. Одеса, 4 учасника бойових дій в Республіці Афганістан, оздоровились в   оздоровчому  центрі «Шураві» с. Кароліно –Бугаз, Одеської області.

      З метою мінімізації потрапляння сімей, в яких виховуються діти та сімей, які соціально незахищені і мають ризик потрапити  в складні життєві обставини,  групою фахівців здійснювалися виїзди,  під час яких вказаній категорії  населення надавались соціальні послуги різного  характеру.    Обстежено  та  складено  167 актів обстежень матеріально - побутових  умов  сімей.

    Відділом сім’ї, молоді та соціального захисту населення   ведеться прийом громадян, налагоджена співпраця з Департаментом соціальної  та сімейної політики.

     Протягом  року   проводиться   благодійна  акція  по збору  одягу  для  малозабезпечених  сімей  громади.  В результаті   даної акції 12 сім’ям була надана допомога одягом, взуттям.

 

Відділ сім’ї, молоді та соціального захисту населення Новоборисівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь