A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Оздоровлення та відпочинок дітей в Новоборисівській територіальній громаді

Дата: 20.10.2021 10:19
Кількість переглядів: 300

Оздоровлення та відпочинок дітей в Новоборисівській територіальній громаді

     Головним пріоритетом проведення оздоровчої кампанії дітей нашої громади у 2021 році є забезпечення безпечних умов перебування дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, збереження їх життя і здоров’я. Оздоровчу кампанію влітку 2021 року проведено з врахуванням карантинних заходів щодо запобігання гостро респіраторної вірусної інфекції COVID-19.

       З метою ефективного забезпечення реалізації прав дітей пільгових категорій на оздоровлення та відпочинок, а також підвищення ефективності в організації заходів з оздоровлення та відпочинку дітей, Новоборисівською  сільською радою здійснюються відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. 

       Першочерговим завданням громади є максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19.05.2021 року №513/од-2021«Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році» та місцевої програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Новоборисівської сільської ради  на 2021- 2022 роки» затвердженої  рішенням сесії  № 35  від 22 грудня 2020 року, якою передбачено  кошти  в сумі 150.0 тис. грн.

         В липні місяці 2021 року  оздоровлено 20 дітей пільгової категорії в КП ДОЗ «Зорька» с. Приморське, Одеської   області, Татарбунарського  району,     2 дітей безкоштовно оздоровлено  в ДПУ «МДЦ «Артек» м. Київ; 1 дитину оздоровлено з частковою оплатою (20%) в УДЦ «Молода гвардія» м. Одеса.

        Оздоровча кампанія не завершується із завершенням літа, а триватиме до кінця 2021 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь