Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ

Дата: 09.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 301

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ

В селищі Таїрове Одеської області, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво», тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень.

«Приємно спостерігати за змінами в Таїровській громаді. Особливо, коли це стосується будівництва нових соціально важливих об’єктів. Програма Президента «Велике будівництво» в Одеській області охоплює все нові і нові сфери. В пріоритеті, звичайно  – освіта. Завдяки саме цій програмі в даній громаді і з’явитися новий дитячий садочок. Довелося пройти довгий шлях аби розпочати його будівництво. І я сподіваюся, що його вдасться завершити. Взагалі хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, будівництво сучасних модернізованих дитячих садочків в районах області. Новий садочок в селищі Таїрове матиме яскраві та повністю інклюзивні інтер’єри, підвищену енергоефективність» – говорить голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців регіону – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА, зазначає Сергій Гриневецький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь