A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сусідська варта!

Дата: 23.02.2022 15:45
Кількість переглядів: 227

Відповідно до ст. 5  Закону України «Про національну поліцію» поліція  у процесі своєї діяльності взаємодіє з органами місцевого самоврядування. Одним із напрямків взаємодії поліції та громади  є проєкт під назвою «Сусідська варта». Сусідська варта – це  згуртовані мешканці будинку чи території, що у співпраці з представниками поліції та органами місцевого самоврядування  сприяють підвищенню спільної безпеки  та займаються профілактикою злочинності і вандалізму в межах своєї території.

   Система сусідського спостереження включає в себе добровільні організації та окремі особи або сім'ї, які хочуть зробити свої вулиці кращими для проживання. Вона спрямована на допомогу людям у захисті власного здоров'я та власності, зменшенні страху перед злочинності шляхом покращення безпеки будинку, пильності, повідомлення про підозрілі випадки в поліцію.

    З метою підвищення суспільної безпеки, профілактики правопорушень та злочинів на території громади, взаємодії з населенням, створено проект «Чужий в селі», адже левова частка злочинів розкривається саме з допомогою громадськості. Отже, якщо ви помітили сторонніх осіб, підозрілу поведінку незнайомих вам людей, протиправні дії, конфліктні ситуації серед мешканців, появу в селі автотранспорту, що не належить жителям, повідомте про це поліцейського офіцера громади Дмитра Янова за телефоном: 066 3790556 або представників органу місцевого самоврядування Новоборисівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь