Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Дистанційне навчання

Дата: 30.03.2022 10:14
Кількість переглядів: 352

 Дистанційне навчання

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації №3/ОД від 09.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти області на період воєнного стану» заклади загальної середньої освіти Новоборисівської сільської ради   з 14 березня 2022 року  навчальну   діяльність здійснюють  за дистанційною формою навчання з максимальним використанням технічних можливостей закладів освіти, їх учнів та педагогів.

Для дистанційного навчання  використовують: Viber, YouTube, матеріали сайтів  "Всеосвіта", " На урок",  "Всеукраїнська  освіта  ONLINE", безкоштовні онлайн  - ресурси  для організації  дистанційного навчання, "Топ школа" Олександра Борисовича,  " Школа_ інфо", освітній  хаб  "Дитячий Садок Онлайн", електронні платформи ZOOM, Google Classroom та інші.

Для опанування  учнями навчального матеріалу вчителі використовують різноманітні презентації, відповідні цікаві вправи до тем уроків, відеоуроки та фрагменти фільмів, схеми, карти.  З технічних причин не всі учні можуть брати участь в онлайнуроках.  У даних умовах значну частину матеріалу учні засвоюють самостійно.

Колектив Новоборисівського ЗЗСО   запустив флешмоб « Ми з України!», а учні активно долучились до нього. Також школярі прийняли активну участь у конкурсі малюнків «ВІЙНА ОЧИМА ДІТЕЙ» на платформі Всеосвіта.

Возможно, это изображение (цветок)

Возможно, это изображение (человек, ребенок и в помещении)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (5 человек, ребенок и текст)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь