Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

УВАГА!!!

Дата: 22.04.2022 14:30
Кількість переглядів: 239

Наближається одне з найбільших релігійних свят — Великдень. За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах.

 Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, цей факт робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому саме в цей період працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій особливу увагу приділяють таким об’єктам. Співробітники Роздільнянського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області напередодні релігійних свят проводять інструктивні бесіди зі священнослужителями і наголошують на потребі суворого дотримання правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, кадилом із розпеченим вугіллям. Також фахівці ДСНС вказують на необхідність проводити серед прихожан роз’яснювальну роботу з недопущення виникнення пожеж.

Також теплі погодні умови сприяють відпочинку на природі, особливо в період святкування Великодня. Кожного року ці свята – це «спекотний» період роботи для рятувальників. Через нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях. Найчастіше горить трава, очерет, ліс. У 90% випадків причина виникнення лісових пожеж – людина, яка необережно поводиться із вогнем, не звертає уваги на необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки.

 У зв’язку з цим, напередодні свят, рятувальники закликають бути вкрай обережними під час відвідування лісів, адже найменша жарина з вихлопної труби автомобіля, не загашений недопалок, багаття, залишене без нагляду відпочивальників, можуть спричинити велику біду. Пам’ятайте, що не можна випалювати траву та інші рослинні рештки та розпалювати багаття в лісі. Категорично заборонено звалювати та спалювати сміття у лісових насадженнях. Крім того забороняється палити, кидати у лісі, на відкритих територіях, на узбіччях автодоріг непогашені сірники та недопалки.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь