A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УВАГА!!!

Дата: 13.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 181

 

Керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно  до спільного наказу військового командування та військової адміністрації Одеської області № 7 від 11.05.2022 року, ч.6 Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №1457 від 29.12.2021 року та Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» № 341/2022 від 17.05.2022 року головою  Новоборисівської сільської ради  видано розпорядження № 78 від 13.06.2022 року "Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями , згідно якого:

1. Заборонено до завершення дії воєнного стану в установленому порядку  в Одеській області продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних сил України, Національної гвардії України, а також іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2. У період з 09 години 00 хвилин до 18 години 00 хвилин дозволити продаж цивільному населенню (крім осіб зазначених у пункті 1.3 цього розпорядження) алкогольних напоїв в торговельних мережах, закладах громадського харчування тощо, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями відповідно до чинного законодавства.

 

3. В разі виявлення фактів порушення вимог зазначених у пунктах 1, 2 цього розпорядження інформувати Роздільнянський районний відділ поліції ГУНП в Одеській області, для вжиття відповідних заходів згідно з чинним законодавством.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь