Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

затверджено нову форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядок її подання

Дата: 04.07.2022 13:37
Кількість переглядів: 204

Шановні роботодавці!

Великомихайлівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості доводить до вашого відома, що наказам Міністерства економіки України від 12.04.2022 № 827-22 затверджено нову форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» та Порядок її подання. Наказ набирає чинності з 07 липня 2022 року.

Форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» заповнюється та подається юридичними особами, фізичними особами – підприємцями, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб, за наявності попиту на робочу силу (вакансії) до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця з дня виникнення у нього потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії. Вкотре нагадуємо, що роботодавці мають дотримуватись законодавства про зайнятість населення в частині обов’язкового подання до Державної служби зайнятості звітності за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». За додатковою інформацією звертатися до фахівців Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості за телефоном (04859)21350.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь