A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Профілактична робота стосовно належного виховання дітей

Дата: 12.08.2022 09:27
Кількість переглядів: 238

10 липня 2022 року фахівцями відділом сім’ї, молоді та соціального захисту населення Новоборисівської сільської ради, спеціалістами  служби у справах дітей Новоборисівської сільської ради, фахівцями із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради, поліцейським офіцером громади, старшим  інспектором ювенальної превенції  Великомихайлівського відділу  поліції  Роздільнянського ГУМП в Одеській області відбувся плановий об’їзд родин, які потребують сторонньої допомоги.    Метою заходу є раннє виявлення сімей, які мають ризик потрапити в складні життєві обставини  та проведення обстеження умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також  вивчення можливих шляхів вирішення конкретних питань та посильної допомоги з боку органу місцевого самоврядування.

      В результаті обстеженння сімей було виявлено, що основними проблемами є ведення батьками аморального способу життя, погані житлові умови, недостатнє матеріальне становище, невміння батьків знаходити адекватні прийоми і методи виховання, ухиляння батьків від виконання батьківських обов`язків по вихованню та утриманню неповнолітніх дітей.

    З батьками  проводилась профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога стосовно неналежного виховання дітей, створення відповідних санітарних умов проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав дітей, попередження бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень. Також проведені бесіди з дітьми щодо їх поведінки, зовнішнього вигляду, ведення здорового способу життя, попередження вживання алкогольних та тютюнових виробів.

    За підсумками відвідування складено відповідні акти обстеження умов проживання.

    Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь