Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Щорічний конкурс «Кращий населений пункт з благоустрою»

Дата: 19.08.2022 08:18
Кількість переглядів: 207

Щорічний конкурс «Кращий населений пункт з благоустрою»

 

    За ініціативою сільського голови Інни ТАТАРЛИ, відповідно до рішення сесії Новоборисівської сільської ради № 142 – VIII від 15 березня 2021 року «Про проведення щорічного конкурсу Новоборисівської сільської ради на Кращий населений пункт з благоустрою», на території нашої громади запроваджено щорічний огляд-конкурс з благоустрою населених пунктів. 

 

     13 травня 2022 року Комісією з проведення щорічного конкурсу було визначено переможців першого етапу. За результатами першого етапу  Новоборисівської сільської ради на Кращий населений пункт з благоустрою до другого етапу пройшли Мигаївський та Полішпаківський старостинські округи.

     З метою визначення остаточного переможця у щорічному конкурсі 18 серпня 2022 року Комісією було проведено моніторинговий огляд територій вищезазначених населених пунктів.       Про   підведення підсумків другого етапу та оголошення результатів  ми повідомимо додатково після підбиття балів членами Комісії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь