A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нові навчальні програми

Дата: 08.09.2022 08:26
Кількість переглядів: 137

Державним навчальним закладом «Одеський центр ПТО ДСЗ» в рамках короткотермінових курсів цільового призначення розроблено нові навчальні програми за напрямками:

«Продавець напоїв та тютюнових виробів»

«Продавець плодоовочевих товарів та продуктів їхньої переробки».

Курси за вищезазначеними програмами рекомендовані для підвищення кваліфікації, або набуття нових знань та навичок, зареєстрованими безробітними, шукачами роботи та особами, з числа не безробітних, хто бажає оволодіти професійними компетенціями за даними напрямками та відновити, або розпочати трудову діяльність у сфері торгівлі.

Термін навчання на курсах – 30 навчальних годин (5 днів). Форма навчання – очна або дистанційна.

Вимоги до осіб, які навчатимуться на курсах за напрямками «Продавець напоїв та тютюнових виробів» та «Продавець плодоовочевих товарів та продуктів їхньої переробки»:

  • базова загальна середня або повна загальна середня освіта;

  • володіння комп’ютером на рівні користувача Windows, навички роботи у мережі Інтернет (для напрямку «Продавець напоїв та тютюнових виробів»);

  • наявність базових знань з товарознавства, організації торгівлі, основ бухгалтерського обліку – буде перевагою;

  • без вимог до стажу роботи.

 Після завершення навчання слухачам, які опанували курси «Продавець напоїв та тютюнових виробів» та «Продавець плодоовочевих товарів та продуктів їхньої переробки» в повному обсязі видається посвідчення  ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» про проходження курсів цільового призначення за відповідними напрямками.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним (за рахунок коштів Фонду).

Для осіб з числа не безробітних, які бажають підвищити свою кваліфікацію за даними напрямками – навчання здійснюється на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0,2 до 1,0 тис. грн. на 1 особу, залежно від кількісного складу групи /7-30 осіб/). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь