Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

EXPO 2030 - ODESA Відродження. Технології. Майбутнє

Дата: 05.10.2022 14:46
Кількість переглядів: 192

У 2021 році від України було подано заявку до Міжнародного бюро виставок (Париж, Франція) щодо участі у відборі країни-кандидата на проведення Всесвітньої виставки «Експо-2030» у м. Одесі. В рамках цієї виставки, що відбувається раз на п’ять років, країни презентують свої здобутки в інноваціях, технологічних розробках, демонструють свою культуру, традиції та пропонують бачення майбутнього. Проведення цього масштабного виставкового заходу в Україні надасть можливість швидшої інтеграції в європейську економіку та шанс якісної відбудови держави після перемоги у війні.

EXPO 2030 – це команда професіоналів з багатим досвідом у галузі фінансів, будівництва, архітектури та маркетингу.

EXPO 2030 – входить в групу компаній, експерти даної компанії реалізували понад 2 000 000 кв. м. проектів у країнах Східної Європи та Центральної Азії (проекти «ЕКСПО-2017 Казахстан»).

 

Експо-2030 стала ініціатором одного з наймасштабніших проектів в історії України, проведення в Одесі Всесвітньої виставки EXPO-2030 .

Всесвітня виставка або Експо — міжнародна виставка, яка є символом індустріалізації і відкритим майданчиком для демонстрації технічних і технологічних досягнень.

https://expo2030odesa.com/

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь