Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання голови Новоборисівської сільської ради з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 09:05
Кількість переглядів: 313

?Привітання голови Новоборисівської сільської ради з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці???

Дорогі мешканці громади, захисники та захисниці нашої держави! Прийміть найщиріші вітання з нагоди потрійного свята: Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали, і особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною. Ніхто з нас не був готовий до війни, ніхто не знав її правил та алгоритмів…Законів та беззаконня…Не припускав навіть і думки, що вона виявиться саме такою: підлою, цинічною, брудною… Але ворог не врахував одну нашу особливість – в звичайному житті українці самі по собі. Та варто трапитися лиху і всі як один об’єднуються в непохитний та сильний духом український народ.

Кожен з нас тримається як може під час цієї війни. Ми впадаємо у розпач, а потім злітаєм у загальній радості від перемог і чиєїсь людяності. Наше серце завмирає від тривог, а за мить вже стрибає, як першокласник по весняних калюжах від того, що хтось навіть незнайомий просто живий-здоровий. Але кожен з нас намагається внести свій внесок у Велику Перемогу над загарбниками.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини з Перемогою.

З великою повагою, голова Новоборисівської сільської ради Інна ТАТАРЛИ та її виконавчий апарат.

Возможно, это изображение 7 человек и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь