Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Осінній місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів і територій Новоборисівської сільської ради

Дата: 31.10.2022 08:52
Кількість переглядів: 186

      Виконавчий комітет Новоборисівської сільської ради 27 жовтня 2022 року прийняв рішення «Про проведення осінньої санітарної очистки та благоустрою населених пунктів  і територій Новоборисівської сільської ради». Згідно цього рішення вирішено:

 

- провести з 01.11.2022 року по 30.11.2022 року  осінній місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів і територій Новоборисівської сільської ради.

-  керівникам підприємств, установ, організацій та закладів, мешканцям громади  провести санітарну очистку та благоустрій закріплених за ними територій та прилеглих до них на відстані до проїжджої частини вулиці  з вивезенням сміття на  полігон твердих побутових відходів.

- старостам старостинських округів організувати прибирання території населених пунктів в межах округу.

- депутатам  Новоборисівської сільської ради довести до  жителів сіл попередження про адміністративну відповідальність щодо невиконання плану заходів по проведенню місячника.

- поліцейському офіцеру громади Янову Д.А. з 01.12.2022 року притягувати до адміністративної відповідальності, шляхом складення відповідних протоколів за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь