Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Привітання голови сільської ради з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 09:20
Кількість переглядів: 152

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу, зі святом, яке сьогодні набуло особливого значення! Нині на Збройні Сили покладена особлива місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу!

Збройні Сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль.

Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаю Вам миру та злагоди, віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України.

З повагою, голова Новоборисівської сільської ради Інна ТАТАРЛИ

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь