Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Про організацію новорічних та різдвяних свят на території Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в умовах воєнного стану

Дата: 15.12.2022 11:33
Кількість переглядів: 238

Згідно розпорядження голови Новоборисівської сільської ради № 205 від 15.12.2022 року "Про організацію новорічних та різдвяних свят на території Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області в умовах воєнного стану", Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента № 64/2022 від 24 лютого 2022 року «Про ведення воєнного в Україні», протоколу № 11 – ОН селекторної наради голови (начальника) Одеської обласної (військової) адміністрації Максима МАРЧЕНКА з головами районних військових адміністрацій, районних, сільських, селищних та міських рад від 22.11.2022 року, доручення голови (начальника) Одеської обласної (військової) адміністрації Максима МАРЧЕНКА:

  1. Провести відзначення новорічних та різдвяних святкових подій під гаслом – «Свято після Перемоги».

 

  1. Не встановлювати новорічні ялинки на площах та відкритих майданчиках населених пунктів Новоборисівської сільської ради, не організовувати проведення новорічних та різдвяних ярмаркових заходів з метою запобігання масового скупчення людей та економії фінансового ресурсу.

 

  1. Підприємствам, установам та організаціям Новоборисівської сільської ради забезпечити зменшення споживання електроенергії шляхом відмови від використання ілюмінацій, гірлянд, ліхтарів, тощо.

 

  1. Заборонити на території Новоборисівської сільської ради використання піротехнічних засобів (фєрверки, петарди, хлопавки, бенгальські вогні, тощо).

 

  1. Заборонити проведення новорічних та різдвяних розважальних заходів на території Новоборисівської сільської ради, за виключенням заходів для дітей у закритих приміщеннях за умови обов’язкової наявності захисного укритття, розташованого у прямій доступності від місця проведення заходу, на випадок сигналу «Повітряна тривога». Сумарна кількість людей (організаторів заходу та учасників) має відповідати кількості місць у захисному укритті.


Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь