Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення

Дата: 19.01.2023 15:44
Кількість переглядів: 186

Незважаючи на умови воєнного стану, пілотний проєкт «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» впроваджувався на базі системи надання безоплатної правової допомоги в усіх регіонах країни, окрім тимчасово окупованих територій.

Відтак, упродовж минулого року регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняли 81рішення про застосування Програми, стільки ж видали доручень посереднику для проведення медіації під час кримінального провадження між потерпілим та неповнолітнім, який вперше вчинив кримінальний проступок або нетяжкий злочин. Залучення потерпілого до Програми - це можливість для нього брати безпосередню участь у розгляді питань щодо усунення завданої шкоди. Успішне проходження Програми для неповнолітнього - це насамперед про усвідомлення наслідків власних дій і можливість їх виправити, відновити почуття власної гідності, самоповаги та поваги інших, а також про можливості бути звільненим від кримінальної відповідальності або отримати пом’якшення покарання, тож таким шансом минулого року скористались 64 підлітки.

Детальніше читайте за посиланням http://bit.ly/3WobBcu

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь