Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

4-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ СЕРЖАНТА СЕРГІЯ МИХАЛЬЧУКА (3018) НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «РУБІЖ»

Дата: 16.02.2023 10:49
Кількість переглядів: 190

4-ТА БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ СЕРЖАНТА СЕРГІЯ МИХАЛЬЧУКА (3018) НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ «РУБІЖ»

Бригада була створена у 2015 році як підрозділ нового зразка. Її воїни виконували завдання в районі Станиці Луганської, у Маріуполі та на першій лінії оборони в районі Світлодарської дуги. А з вересня 2019 року по травень 2020 року безпосередньо протистояли агресорові на Світлодарській дузі, зокрема звинуваченому в терористичних актах формуванню «Сомалі».

24 лютого 2022 року група бригади першою прийняла бій з елітними російськими десантниками в районі аеропорту «Антонов» у Гостомелі. Разом з іншими силовиками вона змогла нейтралізувати декілька гелікоптерів і приблизно роту противника. Це відіграло ключову роль в обороні столиці.

Повернемо законні рубежі країни!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь