A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Конгрес місцевих та регіональних рад

Дата: 06.03.2023 09:07
Кількість переглядів: 107

Голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли взяла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського в онлайн-режимі.

На засіданні Конгресу також були присутні керівники та інші представники Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Офісу Глави держави, сил безпеки та оборони, а також представники держав – партнерів України.

«Головне завдання цього засідання Конгресу – не лише підбиття ключових підсумків роботи державних інституцій та місцевої влади протягом найскладнішого року для нашої держави – року війни, а й визначення рішень, щоб зробити нашу державу ще міцнішою. На всіх рівнях – від центральних урядових структур до управління громадами країни», – наголосив Президент.

Учасники першочергово обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України. Зосередились на планах відновлення та стані реалізації проектів з відбудови енергетичної інфраструктури України, яку зруйнував ворог та інших організаційних питаннях.

Возможно, это изображение 8 человек и люди сидят

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь