Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Нарада з питань формування батальйонів у рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 06.03.2023 12:31
Кількість переглядів: 142

На виконання доручення Начальника Одеської ОВА Максима Марченка сьогодні в Новоборисівській сільській раді відбулася нарада з питань формування батальйонів у рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу». Метою проведення інформаційної кампанії є інформування населення про формування в Одеській області нового підрозділу Збройних Сил України - стрілецького батальйону «Чорноморська січ» та штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ. В заході взяли участь начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли, начальник місцевого РТЦК, представники Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Національної поліції, а також керівники підприємств та установ, закладів освіти, комунальних підприємств та громадськість.

Головуючий наради, Сергій Миколайович Приходько зазначив: «Сьогодні в державі питання № 1 – деокупація наших територій і Перемога. А для цього потрібно сформувати добровольчі бригади та батальйони, підсилити наших захисників, які від першого для війни воюють, саме з цією метою розпочато рекрутингову кампанію. Ми повинні активніше долучитися до цієї важливої військової справи. Без перебільшення - це спільна справа усіх нас. Маємо відповідально та наполегливо поставитися до виконання цієї задачі».

Наголошуємо, що охочі приєднатися до «Гвардії наступу» можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.

Хто хоче інший варіант — є телефон гарячої лінії 0800 100020, або ж подати анкету через Центр надання адміністративних послуг м. Роздільна, вул. Шевченка, 85.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь