A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Комісія з  питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 4

Дата: 07.03.2023 11:10
Кількість переглядів: 123

           

           

Новоборисівська сільська рада

Роздільнянський район Одеська область

Виконавчий комітет

Комісія з  питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

ПРОТОКОЛ №  04

 

Чергового засідання комісії з  питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 07 березня 2023 року

                                                                                  с. Новоборисівка

 

Головував: Новоборисівський сільський голова Татарли І. О.

 

Присутні: члени комісії та присутні (за окремим списком).

 

Слухали: І. Про оптимізацію роботи пунктів незламності на території Новоборисівської сільської ради.

 

   Враховуючи підвищення температури, стабільне енергопостачання населення, комісія

ВИРІШИЛА:

1. Всі діючи пункти незламності на території Новоборисівської ТГ перевести в категорію «сплячі».

                                                                                               До погіршення ситуації

 

2. У разі погіршення ситуації та при необхідності  забезпечити потреби населення, здійснити відкриття всіх пунктів незламності .                                                                                                                                         Протягом двох годин

3.Постійно підтримувати (контролювати) комплектацію пунктів незламності, в тому числі пально-мастильними матеріалами, зв’язком, дровами, запасами їжі та питної води, тощо.                                                                                                                                                                                                               Постійно

 

ІІ. «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Одеській області.»

    Відповідно до пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правого воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженого постановою КМУ від 29 грудня 2021 року № 1457, з метою забезпечення громадського безпеки і порядку комісія

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити до завершення дії воєнного стану в установленому порядку продаж на території Новоборисівської ТГ:

1.1.сильнодіючих хімічних та отруйних речовин;                                                    1.2. речовин, вироблених на спиртовій основі ( за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включення до Державного  реєстру лікарських засобів, та дезінфікуючих засобів);                                                                   1.3.алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, а також іншим, утвореним відповідно до законів України військовим формуванням,правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, що виконують функції із забезпечення порядку і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2. Продаж алкогольних напоїв здійснювати в торгівельних мережах, які мають ліцензію на торгівлю алкогольними напоями відповідно до чинного законодавства, у період з 09 години 00 хвилин до 22 години 00 хвилин, з урахуванням вимог пункту 1.3.

 

ІІІ. Про виділення коштів на придбання бензинового електрогенератора PGG 8/3 потужністю 7,5 кВт, для безперебійного функціонування «Пункту незламності» (с. Новоборисівка, вул. Паркова 3), у випадку настання критичних ситуацій, зокрема, тривалої відсутності електропостачання (стан блекауту).

     Відповідно до п. 13, п.20 ч.4 ст.43  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування в  Україні», ст. 23 Бюджетного кодексу України, на підставі рішення сесії Новоборисівської сільської ради від  16 грудня 2022 року  № 698-VIІІ «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади  на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями), Програми розвитку цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Новоборисівської сільської ради на 2022-2026 роки, Указу Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 року «Про введення воєнного стану в Україні» комісія

 

ВИРІШИЛА:

1. Фінансовому відділу Новоборисівської сільської ради (Порошенко В.Г.) виділити кошти на придбання бензинового електрогенератора PGG 8/3, потужністю 7,5 кВт для безперебійного функціонування «Пункту незламності» в загальній сумі шістдесят тисяч гривень 00 копійок (60 000).

2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – головному бухгалтеру сільської ради (Єроменко Т.І.)  здійснити придбання генератора.

 

 

 

 

Голова комісії                                                                    Інна ТАТАРЛИ

Секретар комісії                                                                Олена ЗАДОРОЖНА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь