Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Чемпіонат Одеської області з боксу серед юнаків

Дата: 15.03.2023 15:58
Кількість переглядів: 116

Возможно, это изображение 1 человек и стоитЗ 07 по 12 березня 2023року проходив наймаштабніший за час війни Чемпіонат Одеської області з боксу серед юнаків (2009-2010р.н.), юніорів (2007-2008р.н.) та молоді (2005-2006р.н.) за підтримки президента федерації боксу Одеської області Халіда Мусаева в клубі «Брати».

Це також другий відбірковий етап до фіналу V @літньої гімназіади України та першості Одеської області серед ДЮСШ. Треба відзначити, що такий масштабний чемпіонат Одеської області проводиться вперше за всю історію боксу в нашому регіоні.

230 спортсменів Одещини приймали участь у змаганнях. Новоборисівську ТГ представляли Гуцал Олександр, Соколовський Костянтин та Матковський Роман,наші боксери показали достойний рівень,а Матковський Роман виборов 1 місце .

Усі чемпіони та призери були нагороджені медалями, дипломами та спеціальними призами від партнера ФБОО найкращого фітнес клубу міста «Fitness Stadium». А переможці змагань увійшли до складу збірної області та надалі будуть представляти Одеську збірну на чемпіонатах України.

Дякуємо за красивий і яскравий бокс спортсменам та тренерам, а також організаторам змагань !!! Ми вдячні нашим захисникам, завдяки яким ми живемо і можемо продовжувати працювати, а наші боксери – виступати на змаганнях! Виступати, щоб у всьому світі лунав гімн України і майорів стяг нашої Держави! Українці – нація переможців! Усі разом – до Перемоги!

Возможно, это изображение 5 человек и люди стоят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь