A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Чемпіонат Одеської області з боксу серед юнаків

Дата: 15.03.2023 15:58
Кількість переглядів: 78

Возможно, это изображение 1 человек и стоитЗ 07 по 12 березня 2023року проходив наймаштабніший за час війни Чемпіонат Одеської області з боксу серед юнаків (2009-2010р.н.), юніорів (2007-2008р.н.) та молоді (2005-2006р.н.) за підтримки президента федерації боксу Одеської області Халіда Мусаева в клубі «Брати».

Це також другий відбірковий етап до фіналу V @літньої гімназіади України та першості Одеської області серед ДЮСШ. Треба відзначити, що такий масштабний чемпіонат Одеської області проводиться вперше за всю історію боксу в нашому регіоні.

230 спортсменів Одещини приймали участь у змаганнях. Новоборисівську ТГ представляли Гуцал Олександр, Соколовський Костянтин та Матковський Роман,наші боксери показали достойний рівень,а Матковський Роман виборов 1 місце .

Усі чемпіони та призери були нагороджені медалями, дипломами та спеціальними призами від партнера ФБОО найкращого фітнес клубу міста «Fitness Stadium». А переможці змагань увійшли до складу збірної області та надалі будуть представляти Одеську збірну на чемпіонатах України.

Дякуємо за красивий і яскравий бокс спортсменам та тренерам, а також організаторам змагань !!! Ми вдячні нашим захисникам, завдяки яким ми живемо і можемо продовжувати працювати, а наші боксери – виступати на змаганнях! Виступати, щоб у всьому світі лунав гімн України і майорів стяг нашої Держави! Українці – нація переможців! Усі разом – до Перемоги!

Возможно, это изображение 5 человек и люди стоят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь