Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Всесвітній день водних ресурсів

Дата: 21.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 146

  22 березня відзначається Всесвітній день води. Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку (ЮНСЕД), яка відбулась в 1992 році в Ріо-де-Жанейро.

         У 2023 році Всесвітній день води відзначається під гаслом «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі» і буде спрямований на вирішення проблем із водопостачання та якістю води, яку споживає людство. Кожна людина може обрати для себе шляхи вирішення проблем у сфері водопостачання та санітарії, навіть незначні дії, якими б вони не були, допоможіть у вирішені водної кризи.

         Протягом минулого року українці особливо відчули цінність води – чистої та безпечної, доступної кожному, оскільки багатьох з нас позбавили базового право людини – права на питну воду. Забезпечення якісними водними ресурсами потреб населення можливо лише за умови раціонального використання водних ресурсів, забезпечення їх охорони та збереження, а також поліпшення якості води та водного режиму річок та інших водних обєктів.

         З метою забезпечення екологічно – безпечних умов життєдіяльності населення, привернення уваги суспільства до екологічного стану водних ресурсів України і кліматичних змін у водній сфері та виховання екологічно свідомого мислення громадян, разом з керівництвом нашої громади та представниками ВП «Причорноморський ЦВРГ», просимо Вас, зосередити зусилля на виконанні заходів, що дадуть можливість залишити майбутнім поколінням життєво необхідний ресурс – воду. Жоден закон, усі міністерства й відомства разом узяті без участі громадськості всього суспільства неспроможні вирішити екологічні проблеми, у тому числі й чистої води. То давайте ж дбайливо ставитись до води, робити свій внесок у збереження планети. І пам’ятаймо, що на землі ми є гості… А в гостях, як ми знаємо, потрібно вміти поводитися.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь