A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

семінар -практикум "Психолого-педагогічні механізми формування компетенцій учасників освітнього процесу"

Дата: 30.03.2023 10:59
Кількість переглядів: 101

27.03.2023 року у Комунальному закладі "Заклад загальної середньої освіти -заклад дошкільної освіти" с.Мигаї Новоборисівської сільської ради відбувся семінар -практикум "Психолого-педагогічні механізми формування компетенцій учасників освітнього процесу". Свою педагогічну майстерність та професіоналізм показала Ковтун Олена Матвіївна, директор школи, вчителька математики та німецької мови, презентуючи відкритий бінарний урок-подорож "Координатна площина: Україна-Deutschland", все було цікаво,креативно, динамічно, зрозуміло і просто.

Другий відкритий урок проводила Клівець Наталія Петрівна, вчитель української мови та літератури та зарубіжної літератури за темою"Новела О'Генрі "Останній листок" -гімн людині,яка здатна на самопожертву заради ближнього".Специфіка розкриття образу Берман.Образи дівчат,їхня динаміка". Наталя Петрівна прекрасно організувала активну роботу учнів під час уроку,використовуючи і новітні , і традиційні прийоми.

Третій захід: батьківські збори з елементами тренінгу "Мистецтво дарувати любов",в якому ми з'ясовували головні пріоритети у сімейному вихованні, перевтілюючись то у батьків,то у дітей.

А наостанок ми були глядачами, на виховному заході "Все буде Україна!" Всі артисти від найменшого до найстаршого розбудили бурю емоцій, потрясіння.Дякуємо колективу за злагоджену та плідну працю,адже завдяки їм школа є оазою добра , любові, радості.Бажаємо наснаги, терпіння , мирного неба! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь