Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

79-та річниця визволення села Новоборисівка від фашистських загарбників

Дата: 04.04.2023 10:58
Кількість переглядів: 85

Сьогодні село Новоборисівка відзначає 79-ю річницю визволення  від нацистських загарбників. Голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли спільно з виконавчим апаратом, працівниками відділу освіти, культури, спорту та туризму, педагогами та вихователями вшанували пам'ять всіх захисників нашої Батьківщини, хто захищав рідну землю від фашистів.

«Низький уклін та щира вдячність тим, хто віддав своє життя у боротьбі за існування українського народу.  Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю відомих і невідомих героїв тих боїв. Вічна їм слава!» - наголосила Інна Олександрівна.

«Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з підступним агресором. Сьогодні це путінська росія, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі. Ця боротьба триває щоденно вже 9 років – і ми не маємо права програти, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда-злочинця.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!»

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь