A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Загальні збори громадян

Дата: 12.05.2023 08:43
Кількість переглядів: 72

 

10 і 11 травня 2023 року в Новоборисівській територіальній громаді пройшли загальні збори громадян. Сільський голова Інна Татарли спільно з начальниками структурних підрозділів та старостами старостинських округів звітували перед мешканцями населених пунктів громади про роботу виконавчого комітету та виконавчих органів за 2022 рік, про виконання бюджету громади за 2022 рік. В ході засідання обговорили питання ремонту доріг, благоустрою населених пунктів, тарифи на питне водопостачання, на послуги з поводження з твердими побутовими відходами (вивезення ТПВ) та інше. Інна Олександрівна поділилася також планами на теперішній рік та обговорили плани на наступний рік.

Присутні мали змогу заповнити анкету оцінки якості надання послуг Новоборисівською сільською радою та обговорити проблемні питання, які їх турбують. Ми щиро дякуємо всіх, хто долучився до сходів. Все ж, сподіваємось, що на наступні такі зустрічі буде приходити більше людей, адже ми завжди відкриті до комунікації, до діалогу, до спільного вирішення проблемних питань. А мешканці мають право пропонувати, чути, бути почутими, доносити своє бачення того, що б вони хотіли бачити в громаді.

Війна, на жаль, ще триває. Працювати сьогодні – це не просто наш обов’язок, це внесок у боротьбу проти ворога, в оборону нашої країни. Ми дякуємо Збройним Силам України, кожному, хто допомагає нашій незламній Українській Державі. Досягнутий результат – це наш спільний результат. А у співпраці – запорука нашого успіху, нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь