A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Патронатна сім’я - це альтернатива притулкам

Дата: 17.05.2023 08:27
Кількість переглядів: 79

Патронатна сім’я - це альтернатива притулкам

Діти – наше майбутнє, а значить – і майбутнє всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – це наш головний обов’язок. Врешті-решт, для цього, всі ми живемо та працюємо.

Саме з такою метою у Новоборисівській сільській територіальній громаді створюється патронатна сім’я – це родина Кузьми Ігоря Володимировича та Світлани Олександрівни, які з 24 квітня 2023 року проходять навчання на базі Одеського обласного центру соціальних служб.

Згідно графіку занять, 11 травня 2023 року, було проведено виїзне заняття, під час якого керівництво сільської ради, представники суб’єктів соціальної роботи громади та Одеського обласного центру соціальних служб обговорили питання з кандидатами в патронатнi вихователі щодо готовності їх ciм’ї до забезпечення патронату над дитиною. Було відмічено, що наші кандидати мають велике бажання бути патронатними вихователями, відповідально ставляться до навчання та всіх порад, вдома створюють умови для патронату.

Бажаємо родині Кузьми успішно пройти навчання у патронатні вихователі.

Шановні жителі громади, хто має бажання взяти на виховання в свою родину дитину чи /або усиновити, взяти під опіку, стати батьками-вихователями, прийомними батьками, патронатними вихователями, звертайтесь до служби у справах дітей Новоборисівської сільської ради, яка знаходиться у приміщенні Новоборисівської сільської ради по вул. Паркова, будинок, 3; тел.: 066 819 41 08.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь