A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 17.05.2023 15:03
Кількість переглядів: 70

Комісією з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів встановлення пам’ятних знаків, уповноваженою рішенням виконавчого комітету  Новоборисівської сільської ради № 103 від 27.05.2021 року та за ініціативи депутатів Новоборисівської сільської ради з метою дерусифікації/деколонізації шляхом виходу зі спільного культурного простору пов’язаного з країною агресором російською федерацією прийнято рішення про проведення громадського обговорення у формі громадських слухань.

Метою обговорення є прийняття пропозицій від представників громадськості Новоборисівської сільської ради, щодо перейменування вулиці Сотніченка в с. Новоборисівка.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються до 31 травня 2023 року у письмовій чи усній формі до приймальної Новоборисівського сільського голови за адресою: вул. Паркова, 3 с. Новоборисівка Роздільнянський район Одеська область 67121 електронною поштою: novoborisivka2016@ukr.net або за телефоном  (048 59) 2-41-90 із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (фізичні особи), найменування та місцезнаходження (юридичні особи) .

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь