Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Заходи з енергетичної безпеки

Дата: 29.05.2023 08:06
Кількість переглядів: 71

Внаслідок зупинки в плановий ремонт 16.05.2023 чергового енергоблоку на Рівненський атомній електростанції в об’єднаній енергосистемі України прогнозується дефіцит потужності, в першу чергу під час проходження вечірнього максимуму споживання, протягом всього весняно-літнього періоду.

Враховуючи зазначене та на виконання наказу Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 20 жовтня 2022 року № 21 «Про здійснення заходів з енергетичної безпеки на території Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану» просимо повернутись до виконання наступних заходів:

– побутовим споживачам максимально заощаджувати електроенергію під час проходження вечірнього максимуму споживання, з метою підтримки стабільності енергосистеми;

– представникам бізнесу запровадити максимальну економію електроенергії для освітлення конструкцій елементів зовнішньої реклами, вивісок, вітрин.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь