Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Гігієна праці в деталях

Дата: 28.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 65

У рубриці #гігієна_праці_в_деталях разом з нашим експертом Юлією Пономарьовою - начальником відділу гігієни праці та атестації робочих місць розглядаємо важливу тему:

 

Професійні ризики медичних працівників інфекційних відділень, кабінетів інфекційних захворювань: гострі професійні захворювання

 

За інформацією від ДУ «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на території Миколаївської області на разі не зафіксовано жодних спалахів інфекційних хвороб і вищих рівнів захворюваності на інфекційні захворювання.

Враховуючи той факт, що влітку найчастіше спостерігаються випадки гострих кишкових інфекцій, особливо в контексті епідемічної ситуації, спричиненої наслідками підриву Каховської ГЕС, Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці нагадує про потенційні ризики професійних захворювань медичних працівників та процедуру їх розслідування.

Детальна інформація на нашому сайті за посиланням: http://surl.li/imwjc


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь