Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії Новоборисівської сільської ради

Дата: 14.07.2023 20:55
Кількість переглядів: 71

Сьогодні в Новоборисівській сільській раді відбулась позачергова, тридцять перша сесія ради VIII скликання. Участь в роботі взяли 15 депутатів, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости. Також на пленарному засіданні був присутній начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько. Сергій Миколайович, звертаючись до присутніх, акцентував увагу на тому, що навчальний рік 2023-2024 року у закладах освіти Новоборисівської громади розпочнетьсям за очною формою навчання та подякував за злагоджену роботу.

Депутатському корпусу було запропоновано на розгляд 21 питання порядку денного, а саме:

1. Про внесення змін до рішення № 6 -VIII від 01.12.2020 року «Про постійні комісії Новоборисівської сільської ради».

2. Про внесення змін до складу конкурсної комісії з проведення щорічного конкурсу Новоборисівської сільської ради на номінанта «Кращий населений пункт з благоустрою».

3. Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Новоборисівської сільської ради.

4. Про виділення коштів для організації нерегулярних пасажирських перевезень населення пільгової категорії та інших громадян Новоборисівської сільської ради автобусним транспортом.

5. Про оголошення початку громадського обговорення з питань перейменування с. Першотравневе та с. Мартове Новоборисівської сільської ради.

6. Про затвердження висновку фінансового відділу Новоборисівської сільської ради про перевиконання дохідної частини загального фонду місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади за підсумками І-го півріччя 2023 року.

7. Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 698-VIІІ від 16 грудня 2022 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2023 рік».

8. Про внесення змін у додаток до рішення №585-VIII від 01 березня 2022 року “Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області».

9. Земельні питання.

З усіх питань порядку денного депутатами були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь