Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Повідомлення RASFF стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерату (α-GPC) в харчовій добавці для спортивного харчування, що експортувалась з Польщі

Дата: 18.07.2023 09:54
Кількість переглядів: 57

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 10 липня 2023 року №2023.4620 стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерату (α-GPC) в харчовій добавці для спортивного харчування, що експортувались з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin) до України.

Новітній харчовий продукт чи інгредієнт – харчовий продукт чи інгредієнт, який суттєво відрізняється від звичайних харчових продуктів або інгредієнтів, що присутні на ринку, який повинен бути оцінений з точки зору його впливу на здоров’я споживача.

Деталі повідомлення RASFF можна переглянути на офіційній сторінці RASFF Portal Європейської Комісії (https://webgate.ec.europa.eu/rasff-window/screen/search).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь