Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах #RASFF

Дата: 18.07.2023 10:08
Кількість переглядів: 90

Інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах #RASFF

Отримали ще кілька інформаційних повідомлень системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах #RASFF від 12 липня 2023 року - №2023.4703 та №2023.4689 - стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерат (α-GPC) у харчових добавках з Польщі 🇵🇱 (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland), які експортувалися в Україну 🇺🇦 (отримувачі: ТОВ «СПОРТЕР», вул. Каховська 64, м. Київ, 02002, та UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600).

Звертаємося до операторів ринку! В разі виявлення вказаних товарів в обігу просимо повідомити Головне управління:

✉️ м. Одеса, вул. 7-а Пересипська, 6
☎️ +380487161301
📧 gu@odesa.consumer.gov.ua

Або інформувати Роздільнянське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, яке знаходиться за адресою: м. Роздільна, вул. Європейська, 67.

Електронна пошта: rozdilna@odesa.consumer.gov.ua

📝Довідково

▪️Новітній харчовий продукт чи інгредієнт – харчовий продукт чи інгредієнт, який суттєво відрізняється від звичайних харчових продуктів або інгредієнтів, що присутні на ринку, який повинен бути оцінений з точки зору його впливу на здоров’я споживача. 

▪️Холіну альфосцерат може застосовуватися для поліпшення когнітивних, поведінкових і рухових функцій мозку в період реабілітації після інсульту, черепно-мозкових травм, при хронічній ішемії мозку та деменції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь