Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Функціональна підготовка об’єктових формувань цивільного захисту

Дата: 11.08.2023 10:49
Кількість переглядів: 64

          З метою забезпечення оперативних і раціональних дій щодо захисту населення при раптовій надзвичайній ситуації, у Новоборисівській сільській територіальній громаді, з ініціативи виконавчого комітету сільської ради, утворені об’єктові формування цивільного захисту. До складу формувань увійшли авторитетні і відповідальні мешканці, які турбуються про безпеку односельців. Водночас, дії в екстремальних ситуаціях потребують специфічних знань і умінь. У зв’язку з цим, для підвищення кваліфікації цільового призначення фахівців були проведені заняття з функціональної підготовки осіб, яким довірено очолювати новостворені формування.

              Заняття провів представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області Сергій Решетняк. Присутні ознайомились з організацією цивільного захисту, особливостями реагування на пожежі і руйнування, порядок надання долікарської та психологічної допомоги постраждалим, дії у разі підтоплення, радіаційної та хімічної небезпеки. З урахуванням досвіду реагування на небезпечні події були надані практичні рекомендації щодо оснащення працівників формувань спорядженням, робочим інструментом, індивідуальними засобами захисту.

                  За результатами підсумкової оцінки якості засвоєння навчального матеріали слухачі отримали встановленого зразку посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту, що дає можливість повноцінно бути залученими до виконання завдань за призначенням та сприяння професійній роботі підрозділів ДСНС України. Сподіваємось, що належна підготовка працівників у складі формувань забезпечить надійне функціонування об’єктів життєзабезпечення та цивільний захист населення в сучасних умовах.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь