Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 16.08.2023 17:07
Кількість переглядів: 81

Сьогодні в Новоборисівській сільській раді під керівництвом сільського голови Інни Татарли відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному обговорили такі питання:

- Про передачу гуманітарної (благодійної) допомоги для закладів освіти для першокласників 2023-2024 навчального року та прийняття її до комунальної власності Новоборисівської сільської ради.

- Про використання матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву для облаштування «пунктів Незламності» та пунктів обігріву.

- Про схвалення місцевих Програм Новоборисівської сільської ради.

- Про схвалення проєкту рішення Новоборисівської сільської ради «Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 698-VIII від 16.12.2022 «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2023 рік» та внесення його на розгляд сесії Новоборисівської сільської ради.

- Про надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які мешкають на території громади, до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь