Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання сесії ради

Дата: 16.08.2023 17:08
Кількість переглядів: 67

16 серпня 2023 року  під головуванням сільського голови Татарли Інни Олександрівни відбулося засідання сесії Новоборисівської сільської ради, на якій було розглянуто та прийнято наступні рішення:

 

  1. Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих Новоборисівській  сільській раді, на 2023-2024 навчальний рік. З 01.09.2023 року вартість харчування одного учня в закладах загальної середньої освіти підпорядкованих Новоборисівській сільській раді в розмірі становитиме 55,00 грн. в день. Безкоштовно будуть харчуватися учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих Новоборисівській сільській раді,  за рахунок місцевого бюджету:
    •  початкової школи;
    • діти –сироти;
    • діти, позбавлених батьківського піклування;
    • діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних   класах;
    • діти із сімей, які отримують допомогу згідно  Закону України «Про  державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
    • діти з числа осіб, визначених  у ст.ст 10,10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
  • діти інших категорій, визначених рішенням Новоборисівської сільської ради.

 

  1. Про внесення змін до Програми Новоборисівської сільської ради на 2022-2023 роки «Територіальна оборона», затвердженої рішенням сільської ради  №  560 – VIІI від 15 лютого 2022 року (зі змінами).

Програму доповнено заходом, а саме «Передача іншої субвенції з місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області на здійснення централізованого забезпечення необхідної матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою для Збройних Сил України у сумі 900 000 грн.

 

  1. Про внесення змін до Комплексної  програми соціальної  підтримки  населення «ТУРБОТА» по Новоборисівській сільській раді на 2022-2024 роки.

Розділ 3. Заходів щодо виконання Комплексної програми соціальної  підтримки населення "ТУРБОТА" на 2022-2024 роки по  Новоборисівській сільській раді доповнено такими заходами Програми

- «Придбання подарункових наборів, в тому числі канцелярських товарів, сім'ям  загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, в яких є неповнолітні діти, які мешкають на території громади до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України»;

 

    • «Надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які мешкають на території громади, до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, крім тих які зазначені в підпункті 3.11 Розділу 3 Заходів Програми».

 

  1. Про внесення змін до структури та штатного розпису Опорного закладу загальної середньої освіти с. Новоборисівка Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, затверджених рішенням № 485 – VIIІ від 24.11.2022 року (зі змінами від 27.02.2023 року).

 

  1. Про затвердження висновку фінансового відділу Новоборисівської сільської ради про перевиконання дохідної частини загального фонду місцевого бюджету Новоборисівської сільської територіальної громади за підсумками семи місяців 2023 року.

 

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення Новоборисівської сільської ради № 698-VIІІ від 16 грудня 2022 року «Про бюджет Новоборисівської сільської територіальної громади на 2023 рік».

 

  1. Про внесення змін до складу Координаційної ради соціальної підтримки населення Новоборисівської сільської ради на 2021-2023 роки

 

  1. Земельні питання .

 

З усіх питань порядку денного депутатами були прийняті відповідні рішення.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь