Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Укладати трудовий договір потрібно обов’язково: поради фахівця

Дата: 18.08.2023 21:07
Кількість переглядів: 50

 

Укладати трудовий договір потрібно обов’язково: поради фахівця

Про мету інформкампанії Держпраці "Виходь на світло!" – легалізація трудових відносин, розповів під час виступу в програмі "Тема дня" одеської телерадіокомпанії "ГРАД" заступник начальника відділу з питань праці Південного міжрегіонального управління Держпраці Віталій Барський.

Представник міжрегіонального управління ознайомив телеглядачів зі змінами у законодавстві про працю, зокрема, положеннями Закону України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", роз’яснив особливості укладення та розірвання трудових договорів, переведення працівників на інші умови праці та змін істотних умов праці, встановлення й обліку робочого часу та часу відпочинку, відповідної тривалості відпусток, роботи в нічний час, в небезпечних умовах, оплати праці в умовах воєнного стану.

Під час виступу посадовець зауважив на пріоритетному напрямку роботи Держпраціінформаційно-консультативній підтримці як роботодавців, так і працівників стосовно належного дотримання вимог трудового законодавства.

Посилання: https://www.facebook.com/GUDERGPRACY/videos/257924670520213

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь