Новоборисівська сільська рада
Одеська область, Роздільнянський район

Вшановуємо пам'ять загиблих захисників України

Дата: 29.08.2023 15:41
Кількість переглядів: 100

Сьогодні в Новоборисівській громаді вшановували пам'ять загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Голова Новоборисівської сільської ради Інна Татарли спільно з працівниками аппарату здійснили покладання квітів до місць поховань захисників України.

Також до Комплексної програми соціальної підтримки населення «Турбота» було внесено зміни та придбано подарункові набори у вигляді канцелярського приладдя сім'ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, в яких є неповнолітні діти, які мешкають на території громади та виплачено матеріальну допомогу в розмірі однієї тисячі гривень іншим сім'ям загиблих (померлих) Захисників України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВозможно, это изображение 2 человека и текстВозможно, это изображение 2 человекаВозможно, это изображение 2 человека и светлые волосыВозможно, это изображение 4 человека, люди учатся, люди улыбаются и больница


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь