Новоборисівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ти як?

Дата: 14.09.2023 08:20
Кількість переглядів: 42

Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.

Тепер уявіть дитину, яка отримує той самий спектр емоцій, але не розуміє, що це і що з цим робити. Вона нервує, дратується, погано спить, втрачає апетит, а батьки нерідко списують це на чергову вікову кризу або невиспаність. Та зволікати не варто.

  Педіатриня Юлія Крушельницька радить пильнувати малечу щодня і щогодини, адже симптоми, на які треба звернути увагу, дуже прості. Це не говорить, що за перших сліз треба бити на сполох — з легкою застудою ніхто не кладе дитину в лікарню, але й пневмонію чаєм вдома не лікують. Так само і з ментальним здоров’ям: іноді можуть допомогти тато з мамою, а іноді — лише спеціалісти.

У цьому дописі говоримо про те, як знайти цю тонку межу.

Возможно, это изображение текстВозможно, это изображение текстВозможно, это изображение текстВозможно, это графический образ (текст)Возможно, это графический образ (текст «якщо ви помтили подбни змни B поведнци дитини: -заведть щоденник самопочуття: наступн 14 днi̇в описуйте, як минув день, як почувалася дитина, якi̇ плани на завтра; навчть дитину простй дихальний практиц для заспокоення (достатньо покласти руку на живi̇т поволя зробити 10-20 вдихв-видихив на повнi̇ груди); жодному разі не давайте дитини заспокйлив чи антидепресанти Takİ препарати призначають виключно фахвци. якщо стан дитини залишаеться тривожним, звернться до спецалиста.»)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь